Etusivu > Yritys > Suomesta Ruotsiin > Rakennusala

Rakennusala

Keräämme tänne tietoa, joka on kohdistettu rakennusalan yrittäjille.

Sähköinen henkilöllisyys- ja läsnäoloselvitys

Sähköinen henkilöllisyys- ja läsnäoloselvitys (elektronisk personalliggare) on Ruotsissa pakollinen rakennustyömaalla. Tutustu asiaan Ruotsin Skatteverketin sivuilla: Skatteverket - Personalliggare i byggbranschen ID06 on yksi eniten käytetyistä henkilöllisyys- ja läsnäoloselvitysjärjestelmistä Ruotsissa. Löydät täältä ID06:n yleiset sopimusohjeet henkilötunnistautumisesta ja sähköisestä kulunvalvontajärjestelmästä: ID06 – Allmänna…

Lue lisää

Personalliggare/Henkilöstöpäiväkirja – alan ehtojen yhtäläistämiseksi

Tällä videolla Ruotsin Skatteverketin kansainvälisten asioiden koordinaattori Arne Jakobson kertoo henkilöstöpäiväkirjasta, joka on velvoite rakennusalalla ja joka täytyy löytyä työpaikalta. Linkki tallenteeseen YouTubessa. Luentomateriaalin löydät tästä linkistä.

Lue lisää

Ruotsin kotitalousvähennykset

Tutustu Ruotsin kotitalousvähennyksiin (rot- och rutavdrag) Skatteverketin sivuilla.

Lue lisää

Rakennusalan työturvallisuussäännöt

Tältä sivustolta voit löytää tärkeimmät rakennusalan työturvallisuuteen liittyvät säännöt Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Venäjällä. Sivua päivittää Koulutus Nord.

Lue lisää

Raportti koulutuksista ja henkilösertifikaateista rakennusalalla

Infra-Botnian tutkijat ovat koostaneet raportin, joka kartoittaa eri henkilösertifikaatteja ja lyhyempiä koulutuksia, joita käytetään Ruotsissa rakennus- ja infra-aloilla keskittyen etenkin infra-alaan.   Lue raportti täältä (ruotsiksi).

Lue lisää